Over ons

 

Bij Totaal Bio bieden wij jou een compleet assortiment voor een biologische levensstijl. Zo hebben we bijvoorbeeld verzorgingsproducten, make-up en schoonmaakmiddelen. Totaal Bio is een uit de hand gelopen hobby. Door geloof in-, en passie voor het groene alternatief is Totaal Bio uitgegroeid tot een volwaardige webshop. Met elke dag nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ideeën is de biologische markt eentje die sterk blijft groeien en die trends blijven we volgen. We zitten niet stil en blijven groeien om jouw winkelervaring zo compleet mogelijk te maken.

Iedereen Groen!

Wij vinden jou als klant heel belangrijk. Wij horen graag wat jij vindt en staan voor je klaar met extra informatie of advies. Heb je een vraag aan ons Klik hier.

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar daarbij houden we rekening met het uiteindelijke prijskaartje. Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Naast groen zijn wij ook goudeerlijk met een no-nonsense principe. We verkopen alleen biologische producten, en de meeste producten hebben een keurmerk. Producten die zich groener voordoen dan ze zijn komen er bij ons niet in. Ben je ergens niet tevreden over, of klopt er iets niet, dan kun je ons altijd een berichtje sturen. Wij helpen je dan aan een oplossing. Zo gaan we samen met jou op weg naar een groen bestaan.

Ook voor bedrijven

Totaal Bio helpt ook bedrijven met duurzame zakelijke oplossingen. We zijn er voor bedrijven van elk formaat en met elk budget. Is jouw bedrijf klaar voor een duurzame werkwijze? Neem dan vrijblijvend Contact met ons op.

We zijn er ook voor de plaatselijke ondernemers. Wil jij een extra plek om je producten aan te bieden? Neem dan Contact met ons op.

Veel plezier bij Totaal Bio!